I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pritisak u vodovodnoj mreži stabilan – od vikenda nema pritužbi

Nakon preuzimanja vodosnabdevanja i stabilizacije pritiska vode u mreži prestale su pritužbe građana, kojih je u proteklih sedam dana bilo u velikom broju, i od subote nema evidentirane ni jedne žalbe – kaže se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

U petak, 03. jula nešto posle 16 časova ovo preduzeće  je preuzelo vodosnabdevanje grada od postrojenja za prečišćavanje pitke vode i od tada se vodosnabdevanje vrši direktno sa izvorišta. Celokupan postupak prelaska vodosnabdevanja biće okončan do kraja ove nedelje. To je vreme koje je potrebno da bi se normalizovalo stanje nakon čestih oscilacija pritiska vode u mreži tokom snabdevanja grada preko postrojenja.

Iz „Vodovdoda“ najavljuju dodatna poboljšanja

PerSu marketi

Pored stabilizacije, do kraja nedelje doći će i do dodatnog poboljšanja pritiska vode u mreži.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Do tada je moguće da u špicevima, kada u letnjem periodu najviše dolazi do neracionalne potrošnje vode, odnosno od 20-22 časa i vikendom u ranim popodnevnim časovima, dođe do manjeg pada pritiska vode na višim spratovima objekata kolektivnog stanovanja.

Iz tog razloga je upućujen apel korisnicima da vodu koriste racionalno, odnosno da je ne koriste za zalivanje travnjaka, bašti, trotoara i slično, i da na taj način pruže mogućnost sugrađanima u višespratnicama da imaju uvek stabilan pritisak vode u mreži – zaključuju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

 

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje svim korisnicima na razumevanju i poručuje da će menadžment i svi zaposleni uložiti maksimalne napore da se obezbedi uredno i stabilno vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh