I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Pripremaju se izletišta za prvomajske praznike

Izletišta kojima upravlja Javno preduzeće „Turistički centar grada Zrenjanina“ uveliko se pripremaju predstojeće prvomajske praznike.

motel-sumice

Pre desetak dana počelo je košenje travnatih površina i održavanje higijene na izletištu „Motel-Ada Šumica“ kako bi spremno dočekalo Zrenjanince koji upravo ovu lokaciju odaberu za proslavu praznika. Kako kažu u tom preduzeću, Gradska uprava je angažovala službu koja će izvršiti prskanje travnatih površina protiv krpelja i komaraca.

– Ugostoteljski objekat na Sportsko-ekreativnom centru „Motel-Ada Šumica“ radiće od 8 do 20 časova, i u tom periodu će svi naši sugrađani moći da se osveže iz tople i hladne napitke i sladoled. Turistički centar je pripremio i prigodan zabavni program. Na ovom izletištu 1. maja biće postavljena bina na kojoj se planira da nastup tri benda – „Katty B Good“, „Empathy Soul Project““ i „Slatki greh“. Program će početi tačno u podne, rekla je za I love Zrenjanin Marica Kosanović ispred „Turističkog centra grada Zrenjanina“.

I Taxi Zrenjanin

Paralelno se uređuje i izletište „Tisa“ kod Aradca, te će i ono biti raspoloživo za izletnike tokom prvomajskih praznika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh