I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Mesne zajednice

Priprema se Festival kobasice u Belom Blatu

Druga po redu Kobasicijada ili Festival kobasice u Belom Blatu biće održan 7. februara i okupiti najbolje „majstore“ za izradu kobasica.

Vredni beloblatski domaćini već sada se spremaju za ovu značajnu manifestaciju koja prošle godine, iako održana, zbog vremenskih neprilika nije mogla da okupi veći broj gostiju sa strane.

kobasicijada-pripreme1

– Manifestacioni turizam, kao vid dobre prakse u popularizaciji ruralnih sredina, uveliko je prisutan u Belom Blatu. Nadamo se da će nam vremenski uslovi dozvoliti da nesmetano održimo Kobasicijadu. Ovo područje je podložno vrtložnim vetrovitim strujanjima i budući da u to vreme može biti dosta snega, treba sačekati i videti da li će svi najavljeni učesnici i gosti moći doći do nas. Pripreme su u punom jeku, već se „bezecuju“ dobra mesta, ali i sirovinski materijal. Pa, što bi naši stari rekli; „Nek ne bude više dana nego kobasica“!, kažu za portal I love Zrenjanin organizatori manifestacije.

PerSu marketi

kobasicijada-pripreme

Svi zaintersovani za ovu manifestaciju mogu se javiti na brojeve 064/2460652 i 060/0204967 i na vreme obezbediti svoje mesto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh