I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Početkom aprila u Startit-u dva odlična predavanja

Sledeće nedelje vas očekuje odličan program u Startit Centru Zrenjanin. Nastavlja se sa prvim kursom za pravljenje sajtova koji je počeo ove nedelje gde će prvi polaznici imati prilike da steknu konkretno znanje, a pogledajte i koja vas to predavanja očekuju početkom aprila.

  1. Meetup na temu „Kako započeti pravljenje video igara na Unity3d platformi“, gde će vam Nemanja Divjak pričati i konkretno pokazivati na primerima kako da započnete pravljenje igara, odnosno kako da postavite projekat i unity platformu.
  2. Takođe će se održati i meetup „O principima konkurentnog programiranja„. Vladimir Mihajlovski iz kompanije Nordeus, pričaće vam o standardnim problemima sa kojima se susrećemo u radu u konkurentnom okruženju, kao i strukture podataka koje su prilagođene takvom okruženju.

Uvod u razvojni alat Unity3d platforme

U Startit Centru Zrenjanin u utorak, 4. aprila u 18 h održaće se meetup na kojem ćete slušati o tome šta je razvojni alat Unity3d i kako se razvijaju 2d ili 3d igrice.

Nemanja Divjak je jedan od osnivača Tummy Games studia, pričaće vam i konkretno pokazivati na primerima kako da započnete pravljenje igara, odnosno kako da postavite projekat i unity platformu.

PerSu marketi

Prijava

Molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Meetup o principima konkurentnog programiranja

Beogradski Java Community, nakon Beograda i Novog Sada, održaće predavanje o osnovima konkurentnog programiranja u Javi u četvrtak, 6. aprila u 19h u zrenjaninskom Startit Centru.

Vladimir Mihajlovski iz kompanije Nordeus koji je prethodne četiri godine radio na razvoju Java distribuiranih sistema pričaće vam o standardnim problemima sa kojima se susrećemo u radu u konkurentnom okruženju, kao i strukture podataka koje su prilagođene takvom okruženju.

Prijava

Molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

Startit Centar Zrenjanin se nalazi na adresi Trg slobode 7 ( u zgradi Pozorišta na prvom spratu).

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh