I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Primopredajnom skupštinom obeležen kraj uspešne rotarijanske godine

Zrenjaninski klubovi Rotari i Rotarakt svečanom primopredajnom skupštinom u hotelu „Vojvodina“ u Zrenjaninu, obeležili su kraj još jedne uspešne rotarijanske godine, prisetiti se svega što je u njoj urađeno, ali i najavili buduće planove.

Dejan Dunđerski, predsednik Rotari kluba za 2017/2018. godinu na početku večeri saopštio je značajne rezultate ostvarene u prethodnoj godini, zahvalio se svima koji su vrednim radom doprineli da ova rotarijanska godina bude u velikoj meri uspešna i predao predsedničku funkciju Fjodoru Ćiriću.

–  Moj tim i ja ćemo se truditi da sve bude barem na istom nivou kao do sada. Za sada smo na dobrom putu da primimo nova 2-3 člana, a još jedan cilj je da približimo građanima ono što radimo. Očekuje nas slikarska kolonija u julu ili avgustu, a potom i obeležavanje velikog jubileja, 20 godina postojanja kluba. Želim vam još jednu uspešnu rotarijansku godinu i puno energije – izjavio je Fjodor Ćirić.

PerSu marketi

Odlazeći predsednik Rotarakt kluba, Veselin Stojanovski rekao je da je biti predsenik jednog ovakvog udruženja posebna privilegija, ali i da ista nosi ogromnu odgovornost. On je istakao da svi pozitivni rezultati postignuti u prethodnih godini ne bi bili mogući bez timskog rada, zahvalio se zatim svima na ukazanom poverenju i predao dužnost novom predsedniku Aleksandru Antanasijeviću.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– U skladu sa dosadašnjom tradicijom, moj cilj je da u ovoj godini, kao i moji prethodnici, klub narednom predsedniku predam u još boljem stanju, a ubeđen sam da ću uz podršku ostalih članova to uspeti da ostvarim. Godina koja nam predstoji je puna izazova – radićemo na unapređenju kluba prijavom novih članova, jačaćemo veze sa drugim klubovima u distriktu, raditi kako tradicionalne, tako i nove akcije servisnog i edukativnog tipa. Vodićemo se ciljem ovogodišnjeg ideala Rotari Internacionala koji glasi “Budi inspiracija”. Pod tim smatram da ću se ja, kao prvi među jednakima u ovom klubu, potruditi da budem inspiracija kako našem članstvu, tako i mladima u lokalnoj zajednici i celoj zrenjaninskoj rotari porodici kako bi postigli nove ciljeve i učinili naš klub i grad ponosnim – kazao je Aleksandar Antanasijević.

Na ovoj svečanosti, svoju Rotarakt karijeru završila je Leonarda Dragić koja će u narednom periodu postati novi čarter sekretar budućeg Rotari kluba.

– Prošlo je osam godina, ne samo prijateljstva, služenja kroz druženje, nego i spoznavanja pravih vrednosti, jednog velikog rasta u sjajnom timu. Želim da se zahvalim svima u Rotarakt klubu Zrenjanin koji su od početka sa mnom rasli, na mentorstvu našem Rotari klubu, Inervil klubu, ali i svojim roditeljima. Nadam se da sam opravdala očekivanja koja su mi data i veoma sam zahvalna na tome – izjavila je Leonarda Dragić.

Mentor i član Rotari kluba Momčilo Dragić, smatra da se trud, poverenje i rad koji je uložen u Rotarakt klub, višestruko isplatio.

– Rotari klub Zrenjanin je izuzetno ponosan na Rotarakt klub. Nadam se da odlaskom malo starije generacije dolaze nove koje će stasavati i pratiti put starijih rotaraktovaca. Želim im sve najbolje, kao i svim Rotaraktovcima koji prelaze u novi Rotari klub. To je jedan prirodan put, na koji smo svi mi izuzetno ponosni.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh