I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prijatelji tandem-biciklom obradovali Slavoljuba Epifanića i Stevu Ivetića (VIDEO)

Desetak dana nakon što je pokrenuta izuzetno lepa akcija prikupljanja sredstava za kupovinu tandem-bicikla slepom sportisti Slavoljubu Epifaniću, ona je okončana na najlepši način.

Ideju kupovine ove vrste bicikla pokrenuo je naš sugrađanin Slađan Jančić koji sve zasluge ipak pripisuje građanima koji su se u velikom broju i nesebično svojim prilozima uključili u prikupljanje sredstava za ovaj poklon. U prisustvu svojih prijatelja Epifanić je sa oduševljenjem primio ovaj poklon koji će mu omogućiti da se sa asistentom uputi praktično na bilo koje putovanje.

Iznenađenjima i lepim poklonima ovde nije bio kraj.  Prijatelji su od prikupljenog novca kupili još jedan bicikl i to Stevanu Ivetiću, velikom Slavoljubovom prijatelju, praktično asistentu. Stevan je ostao prijatno zatečen i bez reči jer do poslednjeg momenta nije znao za ovo iznenađenje niti je mogao da nasluti šta mu je spremljeno.

Fordomanija

Premijerni krug tandem-biciklom odvozali su Radomir Papić i Slavoljub Epifanić kao i Stevan Ivetić, a sve smo zabeležili našom kamerom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh