I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Približavanje Gradske uprave građanima

Gradski čelnici obići će u narednom periodu sve mesne zajednice kako bi u direktnim razgovorima sa predstavnicima mesnih saveta i građanima saznali koje probleme imaju.

Ovu informaciju saopštio je zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić prilikom nedavnog obilaska mesne zajednice Lazarevo, u kojoj mu je predočena potreba za izgradnjom kanalizacione mreže i sanacijom puteva.

On je tom prilikom istakao da je ovo jedan od načina da se Gradska uprava približi građanima, a kao drugi primer naveo je otvaranje Kancelarija Gradske uprave u mesnim zajednicama po ugledu na prvu takvu kancelariju koja je otvorena pre nekoliko dana na Bagljašu. Janjić kaže da će kancelarije biti otvorene u još nekoliko mesnih zajednica u gradu. Prema njegovom mišljenju, seoske sredine muči potpuno druga vrsta problema i njima će se više pomagati direktnim razgovorima.

I Taxi Zrenjanin

                              Jedna od ranijih poseta mesnim zajednicama

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Podsećamo, Kancelarija Gradske uprave otvorena je na Bagljašu kako bi se građanima olakšale pojedine usluge poput uzimanja Izvoda iz matičnih knjiga rođenih i Uverenja o državljanstvu, kao i overe raznih zahteva i potvrda.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh