I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prestižno međunarodno priznanje „Stvaratelji za stoljeća“ Očnom centru „Perfect vision“ (VIDEO)

U sklopu 5. Regionalnog samita preduzetništva održanog 23. marta u Duborvniku, održana je svečanost dodele prestižnih međunarodnih priznanja „Stvaratelji za stoljeća“, koja se petu godinu zaredom dodeljuju najuspešnijim i najuglednijim preduzetnicima u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Među najboljima od najboljih, našao se i Očni centar „Perfect Vision“dobivši Posebnu nagradu za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za 2018. godinu.

Dr Branki Ivošević uručena Posebna nagrada za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi 2018

Tokom proteklih 9 meseci, od 411 nominovanih kandidata iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Makedonije, Slovenije i Srbije, nezavisni Međunarodni komitet, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment, finansije i preduzetnišvo iz 8 zemalja, odabrao je 58 najboljih preduzetnika iz 6 zemalja.

Govor dr Ivošević na Regionalnom samitu preduzetništva

PerSu marketi

Laureati STVARATELJI ZA STOLJEĆA 2018.

U okviru 5. Regionalnog samita preduzetnika „300 najboljih“, predstavnica naše klinike dr Branka Ivošević, bila je pozvana da održi prezentaciju kojom je predstavila ostvarene rezultate tokom 10 godina našeg rada. Zahvalni smo što je prepoznat naš rad, trud i zalaganje. Ova nagrada za nas predstavlja potvrdu da svoj posao obavljamo dobro, ali i obaveza da u budućem periodu budemo još bolji, kažu u Očnom centru „Perfect Vision“ iz Subotice.

Predstavnice Centra za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision sa uručenim priznanjem

Kako je izgledala dodela priznanja, pogledajte u VIDEO snimku:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh