I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Premijerka Ana Brnabić: Situacija sa fabrikom vode u Zrenjaninu je “suluda”

Problem sa postrojenjem za preradu vode koje je podignuto u Zrenjaninu još uvek nije dobio epilog. Nakon brojnih informacija o spornom ugovoru i kvalitetu vode koja je potekla iz postrojenja, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odredio je Anu Brnabić, premijerku, za nadležnu u rešavanju zrenjaninskog problema.

Brnabić se juče, na pitanje novinara televizije N1, oglasila komentarom o postrojenju za preradu vode i nastaloj situaciji.

-Mislim da je neverovatna situacija. Ako opet mogu da iskoristim termin koji nekad koristim – mislim da je suluda. Mislim da je neverovatno kako smo došli dovde, ocenila je premijerka.

I Taxi Zrenjanin

Podsećamo, pre meseca dana predstavnici kompanije Synertech poslali su javnosti saopštenje u kom se navodi da probni rad fabrike treba da se desi u što kraćem roku. Kako stvari stoje, problem je ozbiljan, te će i njegovo rešavanje potrajati. U ovom momentu građanima Zrenjanina najmanje je stalo da budu u zabludi i pod nerealnim obećanjima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U međuvremenu, pokretači Građanske inicijative „Zajedno za vodu“ podneli su krivičnu prijavu protiv NN lica, istrajni u nastojanju da se problem napokon reši.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh