I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Premijerka Ana Brnabić: Situacija sa fabrikom vode u Zrenjaninu je “suluda”

Problem sa postrojenjem za preradu vode koje je podignuto u Zrenjaninu još uvek nije dobio epilog. Nakon brojnih informacija o spornom ugovoru i kvalitetu vode koja je potekla iz postrojenja, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odredio je Anu Brnabić, premijerku, za nadležnu u rešavanju zrenjaninskog problema.

Brnabić se juče, na pitanje novinara televizije N1, oglasila komentarom o postrojenju za preradu vode i nastaloj situaciji.

-Mislim da je neverovatna situacija. Ako opet mogu da iskoristim termin koji nekad koristim – mislim da je suluda. Mislim da je neverovatno kako smo došli dovde, ocenila je premijerka.

I Taxi Zrenjanin

Podsećamo, pre meseca dana predstavnici kompanije Synertech poslali su javnosti saopštenje u kom se navodi da probni rad fabrike treba da se desi u što kraćem roku. Kako stvari stoje, problem je ozbiljan, te će i njegovo rešavanje potrajati. U ovom momentu građanima Zrenjanina najmanje je stalo da budu u zabludi i pod nerealnim obećanjima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U međuvremenu, pokretači Građanske inicijative „Zajedno za vodu“ podneli su krivičnu prijavu protiv NN lica, istrajni u nastojanju da se problem napokon reši.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh