I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U Elemiru i Kleku prekid snabdevanja električnom energijom

Sutra 24.02.2017. godine najavljeni su radovi Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro mreži u Elemiru, zbog čega će u vremenskom periodu od 8 do 13,30 časova doći do prekida snabdevanja električnom energijom u ovom naseljenom mestu.

Nestanak električne energije prouzrokovaće prestanak rada bunarskih pumpi, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u periodu dok traju radovi Elektrodistribucije. Vodotoranj u Elemiru je dovoljnog kapaciteta da omogući snabdevanje građana neophodnim količinama vode za najosnovnije potrebe uz uslov racionalne potrošnje iste.

Iz tog razloga JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva stanovnike naseljenog mesta Elemir da vodu štede da bi vodosnabdevanje bilo neometano i konstantno do trenutka uključenja struje od strane Elektrodistribucije.

I Taxi Zrenjanin

Odmah po uključenju struje od strane Elektrodistribucije doći će do normalizacije vodosnabdevanja u Elemiru. Iz Elektrodistribucije najavljuju da se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odlažu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U petak,24.02.2017. godine, naše preduzeće vršiće radove na vodovodnoj mreži u Kleku, zbog čega će doći do privremenog prekida vodosnabdevanja u ovom naseljenom mestu.

Planirano je da pomenuti radovitraju od 9 do 12 časova i nakon završetka istih biće uspostavljeno uredno vodosnabdevanje. JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje stanovnicima Kleka na strpljenju i razumevanju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh