I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prekid vodosnabdevanja u celom gradu od ponoći do ranih jutarnjih sati

U ponoć će početi završni radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ na sanaciji kvara magistralnog voda gradske vodovodne mreže u ulici Žarka Zrenjanina, kada će biti i prekinuto vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.

-Planirano je da pomenuti radovi budu završeni u subotu u 6 časova ujutru, nakon čega će uslediti puštanje vode u gradsku vodovodnu mrežu, a u narednih 45 minuta doći će do stabilizacije pritiska u vodovodnoj mreži i normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada. Zbog kompleksnosti radova prekid vodosnabdevanja je neophodan, pa smo se odlučili da radovi budu izvedeni noću kako bi građani što manje osetili posledice nestanka vode. Dakle, u pitanju su završni radovi kojima će se u potpunosti sanirati havarija na magistralnom vodu gradske vodovodne mreže koja se dogodila u ponedeljak 8. juna.

U „Vodovodu“ kažu da se „havarije ovakvog tipa na magistralnom vodu dešavaju veoma retko, jednom u 5 do 10 godina, ne mogu se predvideti i zbog svoje specifičnosti i kompleksnosti zahtevaju maksimalno angažovanje radnika i mehanizacije preduzeća“.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh