I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prekid vodosnabdevanja u celom gradu – izvođač radova presekao visokonaponski kabl

U celom gradu je došlo do prekida vodosnabdevanja, a kako saznajemo u JKP „Vodovod i kanalizacija“ došlo je do kidanja podzemnog visokonaponskog kabla koji snabdeva bunarske pumpe.

Saopštenje JKP „Vodovod i kanalizacija“ prenosimo u celosti:

„U toku izvođenja radova na izgradnji obilaznice, izvođač radova je u blizini kružnog toka na Mihajlovačkom putu pokidao visokonaponski kabl koji snabdeva bunarske pumpe električnom energijom neophodnom za njihov rad.

Fordomanija

Iz tog razloga došlo je do prekida vodosnabdevanje na teritoriji celog grada, i ono će potrajati dok se ne završi sanacija pomenutog kabla. Ekipe Elektrodistribucije Zrenjanin i JKP „Vodovod i kanalizacija“ su odmah po saznanju uzroka nestanka električne energije izašle na teren. U toku su radovi na lociranju tačnog mesta kvara i pripreme terena (iskovanja) za njegovu sanaciju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

UКLJUČENI AGREGATI DOК TRAJU RADOVI

Sat vremena nakon oglašavanja o prekidu vodosnabdevanja, JKP „Vodovod i kanalizacija“ saopštilo je da su zbog postojeće havarije stvoreni uslovi da se uključe agregati, što je dovelo do normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada. Radovi na sanaciji visokonaponskog kabla i dalje traju, a po završetku istih doći će do prekida vodosnabdevanja da bi se ponovo prešlo na snabdevanje bunarskih pumpi sa trafostanice.

Кada se završe radovi na sanaciji kvara na visokonaponskom kablu doći će do isključenja agregata i prekida vodosnabdevanja da bi se ponovo prešlo na snabdevanje pumpi električnom energijom sa trafostanice. Pomenuti prekid vodosnabdevanja potrajaće oko jedan sat.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh