I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Panel diskusija i program edukacije na temu preduzetništva u Startit Centru

U utorak, 12.novembra će se u Startit Centru Zrenjanin održaće panel diskusija o razvoju ženskog inovativnog preduzetništva. Na panel diskusiji će dve lokalne preduzetnice pričati o svojim preduzetničkim poduhvatima iz dva potpuno različita ugla.

O predavanju

Diskusiju će voditi Sonja Dakić, iskusna preduzetnica i biznis mentorka, koja će razgovarati sa Leona Kamras, iz Cvećare Daruši i Sonjom Antonić. Nakon panela Sonja će predstaviti niz edukativnih predavanja o organizaciji vremena, postavljanju ciljeva, planiranju i definisanju biznis modela, kao i o marketingu i javnom nastupu.

Detaljnije pročitaj ovde.

PerSu marketi

Kome je namenjemo?

Panel diskusija je otvorenog karaktera i namenjena je svim zainteresovanima, dok je program edukacije namenjen ženama koje već imaju, razvijaju ili planiraju da pokrenu svoj posao i mogu ispratiti sve module u celosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Panelisti

Sonja Dakić — iskusna preduzetnica i biznis mentorka, dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama.

Leona Kamraš — po završetku fakulteta grafičkog dizajna u inostranstvu, vratila se u Zrenjanin i počela da radi u porodičnoj cvećari „Daruši” koja postoji već tri generacije. Trenutno za cvećaru radi digitalni marketing.

Sonja Antonić — po obrazovanju je filozof, a trenutno bavi izradom keramike i voskiranih pamučnih krpica, u okviru brenda „Sonja Clay, Cloth and Poetry” koji postoji već godinu dana. Pored toga radi i kao freelance copywriter.

Prijava

Događaj je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno je da svoje dete prijaviti putem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh