I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Preduzetnici: Skaču cene nekretnina – više se troši nego ranije (VIDEO)

U susret trećem Sajmu privrede „Zrbiznet“ koji će biti održan u Hali Medison od 19. do 21. septembra, oglasilo se nekoliko lokalnih preduzetnika koji su sa javnošću podelili svoje motive za učešće. Pored toga, izneli su zanimljive podatke koji se tiču kupovne moći Zrenjaninaca i stanja na tržištu nekretnina u poslednjih nekoliko meseci.

Dragoljub Bjeloglav, osnivač trgovinskog lanca „PerSu“ koji u ovom momentu ima oko 150 maloprodajnih objekata širom Vojvodine kaže da je primetno da je došlo do povećanja određenih ekonomskih aktivnosti na lokalu, što je rezultiralo i većom potrošnjom.

Dragoljub Bjeloglav, Persu marketi

– Ukoliko gledamo iz našeg ugla, seća se da građani sada više troše nego pre pet godina. Najava investicija koje dolaze idu u prilog nekom optimizmu koji bi trebao da bude za ljude koji ovde žive i rade, da će biti bolje, kaže Bjeloglav.

PerSu marketi

ZrBizNet je za njegovu kompaniju sjajna prilika da ostvari komunikaciju sa malim i srednjim preduzećima, te da se sa potencijalnim partnerima lično sretne, razmeni mišljenje i razmotri mogućnost saradnje. On je pozvao predstavnike firmi, mlade ljude koji imaju ideje i spremni su da razvijaju startap projekte, da dođu do njihovog štanda na ZrBizNet sajmu i ostvare kontakt. Poseban poziv Bejeloglav je uputio manjim lokalnim proizvođačima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Razlog zašto su PerSu marketi treću godinu zaredom pokrovitelji ovog značajnog sajma, leži u želji da stupimo u kontakt sa manjim proizvođačima, da nađemo neku kraću proceduru za ulazak i pružanje prilike da oni uđu i plasiraju njihove proizvoda kod nas. Ne moraju to biti samo prehrambeni proizvodi, mogu biti i zanatski, pojasnio je Bjeloglav u svom pozivu.

ZRBIZNET 2019.

„GSIGMA“ PREDSTAVIĆE AKTUELNU PONUDU NEKRETNINA

Zaposleni u Agenciji za promet nekretnina „Gsigma“ takođe su raspoloženi za susret sa posetiocima sajma i potencijalnim kupcima. Danijela Radovančev kaže da očekuju interesovanje potencijalnih kupaca stanova s obzirom na činjenicu da je od početka godine potražnja za nekretninama povećana.

– Pomak na tržištu nekretnina je očigledan. Pre svega mislim na mlade parove koji se odlučuju za kupovinu stana ili kuće, a među kojima ima i onih koji rade u Novom Sadu i Beogradu, ali su ipak zainteresovani da žive u ovoj sredini. Razlog tome je još uvek niža cena nekretnina u odnosu na ta dva grada, ali i bolja ponuda u smislu kvadrature. U odnosu na početak godine, cene su porasle čak i do 100 evra po kvadratu, ističe Radovančev.

Na štandu „Gsigme“ biće dobrodošli ne samo oni koji se pripremaju da investiraju u kupovinu nekretnine, već i naše sugrađanke kojima su potrebni saveti za otpočinjanje biznisa.

Privredna manifestacija ZrBizNet osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacija između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti.

Saznajte još: 

„Pakleni kuvar“ na ovogodišnjem ZrBizNetu: Šta muči srpske ugostitelje?

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh