I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Predstavnici 20 sudova u Zrenjaninu – sastanak Radne grupe za „Vrednovanje predmeta po težini”

U prostorijama Osnovnog suda Zrenjanin danas je održan sastanak Radne grupe za „Vrednovanje predmeta po težini”, koji je organizovan u okviru projekta Evropske unije „Unapređenje efikasnosti pravosuđa”.  

Predsednik Osnovnog suda Zrenjanin Zlatoje Ankić izjavio je da je Osnovni sud u našem gradu bio prvi sud na kome su primenjene formule vrednovanja predmeta po težini.

-Zahvaljujući ovoj činjenici, u okviru današnjeg sastanka razmatrani su konkretni rezultati implementacije formule, kao i postavljanje narednih koraka i poteza za dalje korišćenje ovih rezultata – rekao je Ankić.

I Taxi Zrenjanin

Predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević je istakao da suština formule koju je odredio Visoki savet sudstva u Evropi, jeste da je od 100% predmeta 80% srednje težine, dok 20% predmeta spada u takozvanu težu kategoriju, koji moraju biti tako raspoređeni da sudije budu jednako opterećene.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sastanku su prisustvovali i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, predsednik Apelacionog suda u Novom Sadu Novica Peković, članovi Visokog saveta sudstva, predstavnici dvadeset sudova u Republici Srbiji i članovi Radne grupe za Vrednovanje predmeta po težini”.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh