I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Predstavljen program Korzo festa – ove godine kvalitetniji i bogatiji sadržaj

Manifestacija „Korzo fest“ koja se održava svake godine u letnjem periodu u glavnoj gradskoj ulici, počeće u petak, 20. jula i trajaće do 11. avgusta.

Tako će se program “Korzo festa”, podržan od strane grada Zrenjanina i Turističke organizacije Zrenjanina, odvijati u naredna četiri vikenda, petkom i subotom, na dve lokacije u centru grada – ispred nekadašnje „Robne kuće Beograd“ i kod Vodotornja. Svi programi će se završavati u ponoć.

-„Korzo fest” je nešto što će upotpuniti kulturno-zabavnu ponudu grada tokom letnjih meseci, i zapravo biti dobra uvertira za centralnu gradsku manifestaciju – “Dane piva”. Korzo fest je tokom prethodnih sedam godina lepo prihvaćen od strane naših sugrađana i zbog toga je prepoznat i podržan i od strane lokalne samouprave. Ove godine imamo i neke novine, u pitanju je Korzo kviz koji će biti realizovan za naše sugrađane, i pratiće ga lepe nagrade. Pozivam sve Zrenjanince i njihove goste da posete zanimljive programe, a već u petak u 22 časa očekuje ih koncert grupe “Apsolutno romantično“, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, Simo Salapura.

Marica Kosanović i Simo Salapura

I Taxi Zrenjanin

Očekuje se da će „Korzo kviz“ aktivirati naše sugrađane da se i sami uključe u program. Nagrade su, prema rečima organizatora, primamljive, a posebno glavna – sedmodnevno letovanje za dve osobe u hotelu “Montenegro” u Čanju. Zainteresovani učesnici će popunjavati kupone koje će dobijati u prodavnicama i baštama ugostiteljskih objekata u glavnoj ulici, ubacivati ih u kutiju pored bine i ukoliko budu izvučeni, moraće da tačno odgovore na određeno pitanje o gradu Zrenjaninu, iz priče koju će prezentovati voditelj programa u toku večeri.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Za najmlađe će program počinjati od 18 časova, i za njih su pripremljene dečje i lutkarske predstave. Moći će da plešu sa plesnim grupama, da učestvuju u radionicama, slikarskim i zanatskim. Ispred Vodotornja nalaziće se „Naša mala pijaca” na kojoj će deca moći da prodaju predmete koje su napravili. Celovečernji koncert održaće i muzički centar “Bolero”, koji ove godine obeležava 25 godina postojanja. Imaćemo i malu modnu reviju, a decu će zabavljati i poznati Haos animatori. Nakon dečjih programa, od 22 sata slede nastupi muzičkih bendova, najavila je Marica Kosanović, članica Organizacionog odbora manifestacije „Korzo fest“.

KOMPLETAN PROGRAM POGLEDAJTE OVDE

U subotu, 28. jula, u sklopu “Korzo fest”-a biće održana 19. po redu manifestacija „Banatske vredne ruke”, uz nastup Bilje Krstić i tamburaša. U petak, 3. avgusta, predstaviće se vinari iz Zrenjanina i Vršca, uz prodaju i degustaciju najboljih vina sa ovih prostora. Neće izostati ni tradicionalna slikarska radionica za decu i prodajna izložba slika, koju sveke godine vodi akademski slikar iz našeg grada Viorel Flora, dodala je Marica Kosanović i pozvala sve sugrađane i goste sa strane da uživaju u manifestaciji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh