I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Predstave CEKOM-a od večeras uživo na internetu

Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju (CEKOM) povodom proslave 20 godina postojanja i zbog trenutne situacije, počevši od danas pa do 19. aprila organizovaće niz autorskih predstava putem lajv-strima.

Sve predstave će biti dostupne na njihovom Jutjub kanalu, a ovaj ciklus biće završen predstavom „Indigo“ koja je izazvala veliku pozornost stručne i šire javnosti.

REPERTOAR PREDSTAVA

sreda, 1.4. 21h – Tražim svoje mesto pod suncem – https://youtu.be/lLDzmRPwLFE
subota, 4.4. 20h – Tajni život pčela – https://youtu.be/VzSOoTud6Ys
nedelja, 5.4. 20h – Korak – https://youtu.be/pPArKLTGk1E
sreda, 8.4. 21h – Neprilagodjeni – https://youtu.be/WCPHUMXCQ6U
subota, 11.4. 20h- Oči – https://youtu.be/MxkjXdJ3qPk
nedelja, 12.4. 20h – Beg – https://youtu.be/MoH-zXY9NDk
sreda,15.4. 21h – Priča o feniksima – https://youtu.be/yeCllI_od80
subota, 18.4. 20h – Mi – Legenda o Čoveku-krompiru – https://youtu.be/Hpr3XKwjOR8
nedelja, 19.4. 20h – Indigo – https://youtu.be/dRuwVtAGDIA

PerSu marketi

ULOGA CEKOMA U NAŠOJ ZAJEDNICI

CEKOM je osnovan 2001. godine sa idejom alternativnog pristupa vaspitanju i obrazovanju dece i mladih postojećim institucionalizovanim programima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osnovni cilj u radu je doprinos formiranju zdrave, kreativne i slobodne ličnosti dece i mladih. Rad se odvija u radionicama, koje su besplatne i koje se formiraju u odnosu na uzrast i interesovanja (dramska, likovna, muzička, fotografska, animirani film, ekološka, dečija igraonica, radionica za pokret i ples, kulturu govora, bolju komunikaciju i toleranciju, za strip, novinarska…)

Moderatori radionica su stručni ljudi, različitih profila, obrazovanja i starosne dobi, sa iskustvom u radu sa decom i mladima i dodatnom edukacijom za rad u stvaralačkim radionicama. Takođe, tu je i veliki broj saradnika koji se uključuju po potrebi. Ono što je najznačajnije jeste da je u ovakav rad uključen veliki broj dece i mladih (od predškolskog do studentskog uzrasta, pa i stariji) kao i osobe sa inavaliditetom i ne vrši se nikakva selekcija učesnika.
Od osnivanja do danas, u CEKOM-u je veoma uspešno organizovan rad, posebno Dramske radionice, za koji je oa organizacija veliki broj priznanja i nagrada (pokrajinskih, republičkih i međunarodnih).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh