I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Predškolci plesali na Trgu slobode (VIDEO)

Više od 600 zrenjaninskih predškolaca odigralo je na Trgu slobode zajednički ples pod nazivom „Zdravo svete”. Na ovaj način oprostili su se od vrtića, a za tri meseca prvi put će sesti u školske klupe. Ova manifestacija je održana treći put, a Zrenjanin je jedini grad u Srbiji koji pored plesa maturanata ima i ples predškolaca.

– Ovakav dan ja nisam imala, a sve što smo stariji, shvatamo da deca treba da imaju nešto svoje, pošto su oni najčistije osobe na ovoj planeti. To je bila moja želja i motiv da napravim nešto za njih što niko nema, i što je drugačije od svega ostalog što su drugi radili. Marko Pejčić i Igor Dunđerski su napravili fenomenalnu pesmu koja ih na lep način ispraća iz vrtića i šalje u školu – izjavila je inicijatorka ove manifestacije i profesionalni instruktor plesa, Nikoleta Vidaković.

I Taxi Zrenjanin

S obzirom na to da se pripreme za ples velikih i malih maturanata odvijaju paralelno, ukupno oko 2.100 dece prođe obuku, a samo na ovoj manifestaciji učestvuju deca iz vrtića koji pripadaju Predškolskoj ustanovi Zrenjanin.

– Ovo je jedna lepa, tradicionalna manifestacija putem koje šaljemo sliku budućnosti i ubeđen sam da će sva ova deca postati uspešni đaci i dobri i pošteni ljudi – rekao je direktor Predškolske ustanove Zrenjanin Vladimir Petrović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, pozdravio je sve predškolce, njihove roditelje i učitelje i poželeo im puno uspeha u daljem obrazovanju.

Ceo snimak plesa predškolaca pogledajte i na našem video snimku:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh