I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Predškolci plesali na Trgu slobode (VIDEO)

Više od 600 zrenjaninskih predškolaca odigralo je na Trgu slobode zajednički ples pod nazivom „Zdravo svete”. Na ovaj način oprostili su se od vrtića, a za tri meseca prvi put će sesti u školske klupe. Ova manifestacija je održana treći put, a Zrenjanin je jedini grad u Srbiji koji pored plesa maturanata ima i ples predškolaca.

– Ovakav dan ja nisam imala, a sve što smo stariji, shvatamo da deca treba da imaju nešto svoje, pošto su oni najčistije osobe na ovoj planeti. To je bila moja želja i motiv da napravim nešto za njih što niko nema, i što je drugačije od svega ostalog što su drugi radili. Marko Pejčić i Igor Dunđerski su napravili fenomenalnu pesmu koja ih na lep način ispraća iz vrtića i šalje u školu – izjavila je inicijatorka ove manifestacije i profesionalni instruktor plesa, Nikoleta Vidaković.

PerSu marketi

S obzirom na to da se pripreme za ples velikih i malih maturanata odvijaju paralelno, ukupno oko 2.100 dece prođe obuku, a samo na ovoj manifestaciji učestvuju deca iz vrtića koji pripadaju Predškolskoj ustanovi Zrenjanin.

– Ovo je jedna lepa, tradicionalna manifestacija putem koje šaljemo sliku budućnosti i ubeđen sam da će sva ova deca postati uspešni đaci i dobri i pošteni ljudi – rekao je direktor Predškolske ustanove Zrenjanin Vladimir Petrović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, pozdravio je sve predškolce, njihove roditelje i učitelje i poželeo im puno uspeha u daljem obrazovanju.

Ceo snimak plesa predškolaca pogledajte i na našem video snimku:

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh