I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Predavanje za studente: Kako postati uspešan na internetu

Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ organizovao je predavanje “Nordeus: Od nule do 100 miliona korisnika“, kojim je studentima kao primer predstavljen razvoj „Nordeusa“ – od uspešnog startupa, do vodeće srpske internet kompanije.

Predavanje je održao Nikola Čavić, rukovodilac sektora za razvoj te uspešne IT kompanije.

nordeus-pupin-2

Jedno ovakvo predavanje motivisalo je sve prisutne u amfiteatru fakulteta da pokrenu svoje ideje i iskoriste snagu informacionih tehnologija.

I Taxi Zrenjanin

-Pored predstavljanja kompanije, studentima sam predstavio našu igricu „Top eleven“ koja je dostigla svetsku popularnost. Kroz ovo predavanje trudio sam se da ih motivišem da naprave neki novi „nordeus“  u budućnosti. U ovoj priči sam 10 godina,  radio sam u inostranstvu i „gejming industriji“ pre nego što sam se vratio u Srbiju i pridružio Nordeusu. Ukoliko studenti imaju volju, ideju, znanje i spremni su da se posvete tome u potpunosti, mislim da imaju sjajnu perspektivu.  U potpunosti se može uspeti na globalnom nivou i iz Srbije, rekao je Čavić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Studenti su ovom prilikom saznali da su kompaniju stvarila trojica mladih ljudi koji nisu imali finansijsku pomoć, ali su imali snažnu volju što se ispostavilo kao ključan faktor za uspeh „Top elevena“ u Noredeusu. 

nordeus-pupin-3

Prema rečima prodekanke fakulteta Dragane Glušac, Tehnički fakultet ima obavezu da pored nastavnih aktivnosti studentima permanentno omogući pristup informacijama o mogućnosti zapošljavanja i pokretanju novih biznisa u IT sektoru za šta su stekli početna znanja i kompetencije. 

nordeus-pupin

Događaj su organizovali Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj Banat i Udruženje zrenjaninskih privrednika ZREPOK.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh