I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Predavanja u Startit Centru o pokretanju biznisa, prodaji, liderstvu i digitalnom marketingu u turizmu

Do kraja maja vas očekuju super predavanja u Startit Centru na teme kao što su pokretanje startapa i vođenje poslovanja, kako biti lider u biznisu, kako plasirati proizvode na tržište i kako spojiti turizam i digitalni marketing i kako biti travel bloger. Saznajete više o svakoj temi i prijavite se za besplatna predavanja.

1.Preduzetnička priča Nikole Vučićevića

U četvrtak, 23. maja u 16 h u Startit Centru Zrenjanin održaće se predavanje na kom će Nikola Vučićević ispričati svoja iskustva u pokretanju startapa, kao i o usponima i padovima.

Pre samog pokretanja kompanije 365ADS, Nikola se pretežno bavio organizacijom venčanja i u tome ostvario značajne rezultate: uspešno je organizovao preko 500 venčanja, a nakon toga i sam razvio startap Brides2bride. Nikola se posvetio razvoju kabina za fotografisanje i VR tehnologijama.

PerSu marketi

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijava

Učešće je besplatno, ali je obavezna prijava putem sledeće forme.

2.Liderstvo u biznisu

Još jedno predavenje će biti održano u petak, 24. maja, u 18 h u Startit Centru Zrenjanin. Ovog puta nam dolazi Bojan Božović koji će pričati o liderstvu, kako u biznisu tako i u životu.

Bojan Božović, preduzetnik, trener i predavač, koji od svoje dvadesete godine razvija različite vidove poslovanja. Bio je rukovodilac u više kompanija, na više projekata i sektora unutar kompanija

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

Prijava

Učešće je besplatno, ali je obavezna prijava putem sledeće forme.

3.Kako plasirati proizvode/usluge na tržište?

U utorak, 28. maj u 18 h u Startt Centru Zrenjanin će Ivan Bildi pričati o tome kako treba da plasirate proizvod ili uslugu na tržište da biste ostvarili što bolju prodaju, takođe će pričati o tome šta vaš proizvod izdvaja od drugih, kako da pozicionirate svoj biznis, kako zadržati potrošače, i zašto je dobar nastum na društvenim mrežama krucijalan.

Ivan Bildi je osnovao agenciju za digitalni marketing, danas poznatu kao Likes & Cookies. Kroz brojne treninge prenosi svoje znanje i iskustvo i radi na izradi marketing strategija za mnoge kompanije i nevladine organizacije.

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

Prijava

Učešće je besplatno, ali je obavezna prijava putem sledeće forme.

4.Kako spojiti web marketing i turizam

Predavanje je zakazano za četvrtak, 30. maj u 18 h u Startit Centru Zrenjanin. U goste dolazi Miloš Petrović koji će pričati na koji način veb marketing alate i tehnike primeniti u oblasti turizma i kako podići sopstveni StartUp od nule i na koji način idealno kreirati sopstveni travel blog.

Miloš Petrović je web preduzetnik i bloger. Aprila 2010. godine uplovljava u preduzetničke vode i otvara agenciju MWEB koja se bavi izradom veb sajtova i internet marketingom. Nakon toga pokreće specijalizovani sajt za Wellness i Spa.

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

Prijava

Učešće je besplatno, ali je obavezna prijava putem sledeće forme.

Gde se nalazi Startit Centar?

Startit Centar Zrenjanin je lociran na Trgu Slobode 7, u centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta “Toša Jovanović”, na prvom spratu.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh