I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pravo intelektualne svojine — predavanje u Startit Centru

U petak, 28. februara sa početkom u 18 časova će se u Startit Centru Zrenjanin održati predavanje na temu prava intelektuane svojine. Denis Tul će pričati šta je to intelektualna svojina i kako zaštititi svoje znanje, ideje, patente i žigove.

O predavanju

Na ovom predavanju prisutni će imati priliku da od predavača čuju šta je to intelektualna svojina, kao i da saznaju kako da zaštite svoje znanje, ideje, patente, kao i svoje žigove.

Posedovanje intelektualne svojine značajno povećava vrednost svakog biznisa. Šta je zapravo intelektualna svojina? Kakav je njen sistem u Srbiji? Kako da se zaštitite prava pojedinca ili prava kompanija? Su samo neka od pitanja na koja će posetioci moći da dobiju odgovore.

I Taxi Zrenjanin

Detaljnije pročitaj ovde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da pokrenu svoj biznis, imaju firmu koja posluje ili ima deo koji posluje online, kao i svima koji žele da čuju i nauče nešto novo.

Predavač

Denis Tul je stručnjak u oblasti prava intelektualne svojine, a bavi se i IT pravom, internet pravom i zaštitom podataka o ličnosti. Pokrenuo je LawIT 2019. godine, nakon čega je objavio više naučnih radova u oblasti intelektualne svojine. Dodatne obuke u ovoj oblasti prava je završavao u Drezdenu u Nemačkoj i u Bakuu u Azerbejdžanu.

Prijava

Predavanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta potrebno je prijaviti se preko sledeće forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh