I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pozorišne predstave za svaku srednju školu jedanput nedeljno

Narodno pozorište “Toša Jovanović” pokrenulo je projekat u saradnji s Gradskom upravom Zrenjanina i Aktivom srednjih škola Zrenjanina, pod nazivom “Škola u pozorištu”, sa ciljem upoznavanja srednjoškolskih učenika sa pozorištem i njegovom konstitutivnom ulogom u programima građanskog vaspitanja.

Dogovor o tome postigli su gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, predsednica Aktiva direktora srednjih škola Zrenjanina Marija Servo i v.d. direktora NP “Toša Jovanović” Dejan Karlečik.

Na sastanku u kabinetu gradonačelnika predočeno je da će se projekat realizovati u toku jedne školske godine, tj. nastupajuće pozorišne sezone, tokom koje bi se za svaku srednju školu posebno, jedanput nedeljno igrala predstava u matine terminu.

PerSu marketi

U nastojanju da projekat “Škola u pozorištu” realizuje u zacrtanom terminu i okviru, namera uprave zrenjaninskog Pozorišta, Grada Zrenjanina i Aktiva srednjih škola jeste da u sledećoj instanci redovnu posetu pozorištu uvede i u škole na celoj svojoj teritoriji, o čemu je takođe bilo reči tokom jučerašnjeg sastanka u Gradskoj kući.

Izvor: zrenjanin.rs

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh