I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Pozorišna predstava oduševila najmlađe Beloblaćane

Na veliku radost učenika Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“, u Belom Blatu je gostovala zrenjaninska putujuća trupa „Tanja i Danijel“ sa predstavom  „Posla preko glave za velike i male“.

Veselo, dinamično i poučno je predstavljena podela poslova unutar jedne porodice sa naglaskom na jednog člana koji zabušava, a istovremeno traži svoja prava i hijerarhijsku poziciju. Da to nije tako lako i ostvarljivo, ali ipak rešivo, pokazali su talentovani  glumci.

Direktor beloblatske Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ Milan Nedeljkov je istakao da su ovakva okupljanja „odličan primer za negovanje kulture gledanja pozorišnih predstava, da se kod svih nas stvori navika, a da sve to ne bude previše opterećujuće za tanak porodični budžet, jer ono što je stečeno i naučeno u ranim godinama odrastanja i saznanja ostaje trajno“.

PerSu marketi

Pozorišne predstave oduvek su privlačile veliku pažnju širokih masa. Još pre opšte pismenosti ljudi su prisustvovali predstavama koje su uglavnom  izvođene na otvorenom prostoru, gde su mogli da se zabave ali i da budu podučeni. Upravo ta edukativna dimenzija  jeste prepoznata i u savremenom pozorišnom sadržaju, posebno u  segmentu dečijeg programa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pišu: M.N. i Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh