I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Poziv za profesionalne vojnike – 8 slobodnih mesta u Zrenjaninu (VIDEO)

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije objavilo poziv za prijavu kandidata – vojnika u rezervi, za prijem u službu na slobodna mesta profesionalnih vojnika.

Obrazac prijave za popunu radnih mesta profesionalnih vojnika kandidat dobija, popunjava i podnosi u kasarni Narodni heroj Svetozar Marković Toza u Zrenjaninu, 30.06.2017. godine, od 07,30 do 10,00 časova.

Kandidati koji se budu prijavili za popunu radnih mesta profesionalnih vojnika, u roku od 15 dana od dana prijavljivanja, trebaće da prilože i određenu dokumentaciju.

I Taxi Zrenjanin
 1. izvod iz matične knjige rođenih (original ili fotokopija overena u sudu, opštini ili kod javnog beležnika – ukoliko nije na novom obrascu ne stariji od 6 meseci)
 2. uverenje o državljanstvu (original ili fotokopija overena u sudu, opštini ili kod javnog beležnika – ne starije od 6 meseci)
 3. potvrdu državnog organa da kandidatu nije ranije prestajao radni odnos, u državnom organu, zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa (za lica koja su ranije bila u radnom odnosu u državnom organu)
 4. uverenje Centra Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu da je kandidat odslužio vojni rok sa oružjem (original ili fotokopija overena u sudu, opštini ili kod javnog beležnika)
 5. kopiju vozačke dozvole (fotokopija overena u sudu, opštini ili kod javnog beležnika – za lica koja konkurišu za saobraćajnu službu)
 6. kopiju diplome o stečenom obrazovanju (fotokopija overena u sudu, opštini ili kod javnog beležnika).


USLOVI PRIJEMA U PROFESIONALNU VOJNU SLUŽBU U SVOJSTVU PROFESIONALNOG VOJNIKA

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U profesionalnu vojnu službu u svojstvu profesionalnog vojnika, na određeno vreme, mogu biti primljeni državljani Republike Srbije, koji ispunjavaju sledeće uslove da su punoletni i da nisu stariji od 30 godina, da su zdravstveno i psihofizički sposobni za službu u Vojsci Srbije, da imaju propisano obrazovanje, da im ranije nije prestajao radni odnos u državnom organu zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa (za lica koja su ranije bila u radnom odnosu u državnom organu), da nisu osuđivani na kaznu zatvora na više od šest meseci, da su bezbednosno provereni i da nemaju bezbednosnih smetnji za prijem u profesionalnu vojnu službu, u skladu sa propisima kojima je uređeno vršenje bezbednosne provere u Ministarstvu odbrane, da su odslužili vojni rok sa oružjem.

Dodatne informacije, mogu se dobiti na sledećim brojevima telefona: 021/483.57.23 i 066/8701041 Koso Oskar, major

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh