I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dva javna poziva za izbegla lica – osnaživanje žena i finansijska pomoć studentima

Povereništvo za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi Grada Zrenjanina obavestilo je sva izbegla i interno raseljena lica koja imaju prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina da je Pokrajinski fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima objavio dva javna poziva koja su otvorena do 2. aprila ove godine.

Prvi javni poziv odnosi se na dodelu pomoći za ekonomsko osnaživanje žena iz izbegličkih i raseljeničih porodica u skladu sa nacionalnom strategijom za unapređenje položaja žena i aktivnosti u pravcu poboljšanja rodne ravnopravnosti.

Drugi javni poziv odnosi se na pružanje jednokratne finansijske pomoći studentima osnovnih akademskih studija iz izbegličkih i raseljeničkih porodica.

I Taxi Zrenjanin

Obrasci i sve dodatne informacije mogu se dobiti kod poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, ili putem broja 023/315-0186. Informacije se takođe mogu dobiti i u Fondu za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima u Novom Sadu – Bulevar Mihajla Pupina 25, 021/475-42-95

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh