I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Traži se porodica koja je pomogla da bolesno dete dođe do bolnice

Da ima dobrih ljudi koji će u svakom trenutku priteći u pomoć kada je to potrebno, uverila se porodica Bukinac iz Novog Sada. Oni su kontaktirali naš portal sa željom da se zahvale porodici koja im je pomogla da stignu do zrenjaninske bolnice kada im je dete bilo bolesno. Ovom prilikom pozivaju supružnike koji su im se našli u nevolji, da se jave i da stupe u kontakt sa njima.

Kada su iz Novog Sada krenuli ka Belom Blatu, porodici Bukinac ništa nije ukazivalo na to da će se opušteni vikend pretvoriti u trku s vremenom da pomognu bolesnom detetu.

“Vikend pre prošlog smo krenuli u Belo Blato na salaš Lujza. U automobilu sam videla da je našem detetu, koje ima tri i po godine, loše. Kada smo stigli do restorana Trofej, bilo je oko podneva, on je počeo da se trese. Mi smo stali i izneli ga iz automobila. Ja sam se, iskreno, uspaničila, jer nisam znala ni gde ćemo, ni šta ćemo. Pozvala sam našeg lekara iz Novog Sada, on se nije javio. U tom trenutku prišla nam je jedna žena i pitala je da li je sve u redu. Ja sam rekla da je detetu loše. Tada nisam ni shvatila da ima jako visoku temperaturu. Ona je pozvala muža koji je bio u restoranu na ručku. On je seo sa nama u automobil i pokazao nam je put do zrenjaninske bolnice“, počinje priču Milana Bukinac.

PerSu marketi

Najbržim putem dete je stiglo do Urgentnog centra

„U tom trenutku sam samo mislila da dete bude dobro. Dok smo išli ka bolnici on je skoro padao u nesvest od temperature. Plašila sam se šta će biti sa njim. Bukvalno smo u poslednjem trenutku stigli do lekara. Hvala Bogu sve je prošlo dobro, dete je sada dobro. Utvrdili su da ima anginu i još se leči. Ali, sve je u redu što je najvažnije. Ja se neizmerno zahvaljujem ljudima koji su nam pomogli. Čovek je bukvalno ustao od stola i krenuo sa nama da nam pokaže najbliži put do Urgentnog centra. Kada smo ušli u Urgentni detetu je baš bilo loše. U bolnici su mu izmerili temperaturu 40 stepeni. Kada smo završili sa lekarima, tog čoveka više nije bilo“, objašnjava naša sagovornica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poziv porodici koja je pritekla u pomoć da se javi portalu I love Zrenjanin

Zbog toga što ni časa nisu oklevali da im priteknu u pomoć porodica Bukinac žele da stupi u kontakt sa ovim ljudima.

„Tog dana nisam uspela da im se zahvalim, a to bih želela. Svaki put kad se setim šta se dogodilo, prisetim se koliko je sve to bilo jezivo i koliko su nam oni zaista pomogli. Ja nisam znala šta da radim kad smo bili ispred Trofeja. Niti je bilo da uđem u restoran, niti da ne uđem. Čovek nas je prečicama vodio do bolnice. Koliko se sećam u pitanju su mlađi ljudi, ali se, ustvari, likova i ne sećam, jer smo mi bili u šoku. Ne znam šta bi bilo da na te ljude nismo naišli. Zaista smo imali sreće. Koliko se sećam u automobilu je rekao da imaju dvoje dece. Žena je mislim imala plavu kosu. Volela bih da pronađem te ljude da znam ko nam je pomogao. Želela bih da se jave vama, da ostave neki kontakt“, kaže Milana Bukinac.

Porodica koja je pomogla porodici Bukinac može da se obrati redakciji na mejl ilovezrenjanin@gmail.com ili u inbox Fejsbuk stranice  https://www.facebook.com/ZRENJANIN/

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh