I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Poziv osnovnim školama: Uključite se u aktivnosti projekta na temu profesionalne orijentacije

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i Sekcija za žensko preduzetništvo pozivaju osnovne škole sa teritorije Grada Zrenjanina, da se uključe u aktivnosti projekta na temu profesionalne orijentacije, za učenike 7. i 8. razreda. 

Prva faza projekta biće realizovana do kraja 2020. godine i tiče se kreiranja vizuelnog identiteta kviza koji će se realizovati u 2021. godini.

Druga faza (kviz) koja je sačinjena od takmičenja u konkretnim zanimanjima, biće održana u 2021. godini, kada se steknu uslovi za to.

I Taxi Zrenjanin

-Cilj projekta je da se pomogne učenicima da upoznaju mogućnosti izbora zanimanja. Želimo da skrenemo pažnju učenicima na različita zanimanja kroz set aktivnosti. Odabrane su profesije za kojima vlada potražnja na tržištu rada, a koje mogu biti atraktivne mladima. Kvizom je obuhvaćeno i uopšteno preduzetništvo, kao i cirkularna ekonomija koja će biti sve zastupljenija u budućnosti. Učenici najviše znanja usvajaju kada imaju mogućnosti da aktivno učestvuju u radu i istražuju, a ovaj projekat u velikoj meri doprinosi učenicima u profesionalnoj orijentaciji jer se očekuje aktivno učešće u svim procesima, kažu u Uniji poslodavaca Srbije-poslodavci Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tekst konkursa za škole objavljen je na sajtu : www.poslodavcizr.org.rs

Video – poziv za učenike:

 

 

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh