I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Potvrđena optužnica protiv D.T. za krivično delo ubistvo u pokušaju

Viši sud u Zrenjaninu je 23. aprila ove godine doneo nepravnosnažno rešenje, kojim je potvrđena optužnica Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu od dana 11.04.2019. godine, podneta protiv D.T. iz Zrenjanina.

D.T. je 16. decembra prošle godine, oko 04,50 časova u Zrenjaninu, pokušao da liši života M.P. iz Zrenjanina. Naime, nakon verbalne rasprave sa oštećenim u jednom ugostiteljskom objektu, izašao sa njim ispred objekta, te nakon što su jedan drugom zadali više udaraca pesnicama, nožem na rasklapanje koji je poneo sa sobom, pet puta je ubo oštećenog i to jedanput u vrat, jedanput u desnu stranu grudnog koša i tri puta u predelu leve strane grudnog koša, čime mu je naneo teške telesne povrede opasne po život.

Blagovremenom hirurškom intervencijom sprečeno je nastupanje smrti kod oštećenog, a D.T. je time izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju iz člana 113 u vezi člana 30 Krivičnog zakonika RS.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh