I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Potpisan ugovor za izgradnju 25 stanova za izbegla lica u Kleku

U Beogradu je danas potpisan Ugovor o izvođenju radova na izgradnji 25 stambenih jedinica u Kleku, namenjenih izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ugovor su potpisali v.d.direktora Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd Dušan Kovačević i Vukajlo Babić ispred Grupe ponuđača Inobačka doo Novi Sad, Arhikom doo Novi Sad i BMC Connect doo Novi Sad.

Vrednost ugovorenih radova iznosi oko 959.758 evra sa PDV-om. Početak radova na izgradnji stambenih jedinica očekuje se u aprilu tekuće godine. Rok za završetak izgradnje je 330 dana.

PerSu marketi

Izgradnja stanova u Kleku (ulica Save Kovačevića b.b. k.p 612/36) deo je devetog potprojekta Regionalnog stambenog programa. Cilj Regionalnog stambenog programa je trajno stambeno zbrinjavanje najugroženijih izbegličkih porodica sa prostora bivše Jugoslavije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Programom u Republici Srbiji rukovodi Komesarijat za izbeglice i migracije u saradnji sa Jedinicom za upravljanje projektima u javnom sektoru kao implementacionom jedinicom Programa.

Regionalni stambeni program sprovodi se uz podršku OEBS-a, UNHCR-a i Banke za razvoj Saveta Evrope, a finansiran je sredstvima Evropske unije, koja je i najveći donator, Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Norveške, Švajcarske, Italije, Danske, Turske, Luksemburga, Španije, Kipra, Češke, Mađarske, Rumunije i Slovačke.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh