I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Potencijali Zrenjanina predstavljeni na Međunarodnom sajmu turizma

Grad Zrenjanin predstavio je svoje turističke potencijale na 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Sajam je svečano otvorio potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković,a otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Nakon obilaska sajamskog prostora u hali „Master“ na štandu grada Zrenjanina, gradonačelnik se obratio novinarima i ukazao da naš grad ima više destinacija interesantnih gostima koji dolaze iz drugih sredina.

– Pre svega mislim na sam centar grada, ali i na druge turističke destinacije, kao što je Banja Rusanda, a drago mi je da je ovde organizovano i njeno predstavljanje. U poslednje vreme, odnosno, u prethodnih nekoliko godina, pokušavamo da promovišemo Zrenjanin kao zanimljivu turističku destinaciju na teritoriji Srbije, pozivali smo goste da dođu na naše Dane piva i vidite da svake godine imamo sve više posetilaca. Takođe, zanimljivi smo i kao destinacija za kongresni turizam, ali i za sportski turizam – rekao je Janjić.

PerSu marketi

On je dodao da je sve više sportskih ekipa na pripremama u Zrenjaninu, a da je i sve veći broj značajnih sportskih takmičenja organizovanih ovde u našem gradu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Imamo dobre sportske objekte koje možda nismo koristili na pravi način, ali ih sada stavljamo u funkciju i više koristimo. Imamo našu Kristalnu dvoranu i renoviranu Halu “Medison”, a sledeće godine u planu je rekonstrukcija Gradskog stadiona, što će biti samo dodatni benefit i još jedna od mogućnosti za dobru turističku ponudu – kazao je gradonačelnik Janjić.

Izvor: zrenjanin.rs

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh