I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Potencijali Zrenjanina predstavljeni na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Grad Zrenjanin je svoje turističke potencijale predstavio i u okviru 42. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Tokom promocije, akcenat je stavljen na brojne manifestacije, kao i na pogodnosti koje pruža banja Rusanda. Ovom prilikom je prikazan i video materijal, u kojem su predstavljena najposećenija dešavanja i aktivnosti, koje se realizuju u našem gradu.

Veći broj posetilaca je pokazao zainteresovanost za naš grad, a najviše njih se raspitivalo za mogućnosti razgledanja grada i okoline.

Fordomanija

„Bilo je dosta ljudi koji su nam se danas obratili, radi dodatnih informacija. Najviše su ih interesovale kraće ekskurzije, kao i razgledanje grada i okoline. Posebno interesovanje vlada za upoznavanjem starog jezgra grada, jer su čuli da postoje zgrade sa dugom i bogatom istorijom. Pored upoznavanja istorijskih znamenitosti, bilo je i onih koji su želeli da saznaju nešto o vožnjama brodićem, i seoskom turizmu. Naravno neizostavni deo su svakako banja Rusanda i manifestacija „Dani piva“. Kao posebnu atrakciju, prema mišljenju posetilaca, izdvojili bi biciklističku stazu. Prisutne je zanimalo kakve su njene karakteristike, kao i šta sve može da se obiđe prilikom vožnje. Manji broj posetilaca se interesovao i za lovni turizam.“ – istaklo je osoblje Turističke organizacije Zrenjanin

Profesor Denis Stoiljković iz Beograda, je već bio u poseti našem gradu, ali ističe još uvek nije obišao sve ono što ga interesuje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Prvi put sam u Zrenjaninu bio prošle godine, i tada mi se najviše svideo centar grada. Veoma upečatljiv je bio i boravak u restoranu pored kanala. Do sada nisam imao prilike da dođem na „Dane piva“, a to je ono što me veoma zanima. Pored toga, video sam da je popularan i etno turizam, kao i biciklizam, i to mi deluje primamljivo. Koliko sam primetio, u Zrenjaninu imate i mnogo poznatih ličnosti. Ove godine ću svakako odvojiti vreme, kako bih upoznao još neke karakteristike Zrenjanina.“ – naglasio je profesor Stoiljković.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh