I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Postignuta dobra cena štandova za „Dane piva“

U drugom krugu javnog poziva za zakup prostora na manifestaciji Dani piva prispelo je 5 ponuda za preostalih 10 štandova.

Podsećamo, u prvom krugu od ukupna 28 štanda, izdato je 18, a preostalih 10 prebačeno je u drugi krug.

dani-piva-otvaranje-ponuda
– Pred otvaranje ove ponude imali smo 10 štandova, 5 za prodaju hrane i 5 pivarskih. Danas su izdata dva pivarska, a preostala tri ići će u treći krug. Takođe, dobili smo ponudu za takozvani „E“ štand namenjen medijima, izvođačima i funkcionerima, a koju ćemo razmotriti u toku dana, da li su ispunjeni svi traženi uslovi. Procedura izdavanja štandova je ista kao i svake godine, pa će se tako preostali štandovi izdavati u trećem krugu, a ono što ne bude moglo putem javnog poziva ići će na pogodbu. Mi smo zadovoljni iznosom koji je ostvaren i objavićemo ga kada se budu potpisali ugovori sa ugostiteljima i pivarama, istakla je danas Marica Kosanović ispred Organizacionog odbora 30. Dana piva.

Manifestacija će se održavati od 26. do 30. avgusta na istim lokacijama koje su bile aktuelne i prošlih godina poput Žitnog trga i parkinga Prevlaka. Akcenat će ove godine biti na renoviranom Trgu slobode gde će se održavati najatraktivniji koncerti muzičkih zvezda poput Svetlane Ražnatović Cece, Željka Joksimovića i Zvonka Bogdana.

PerSu marketi

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh