I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Poslednji poziv dužnicima pred isključenje sa vodovodne mreže

Zbog ogromnog duga od 260 miliona dinara koje građani imaju prema JKP „Vodovod i kanalizacija“ za usluge dopremanja vode i odvođenja otpadnih voda, to preduzeće uputilo je opomene kao poslednji poziv za izmirenje duga.

Ponuđena je i opcija potpisivanja reprograma, a u slučaju da dužnici ne pristanu ni na jednu opciju, biće isključeni sa vodovodne mreže.

vodovod

– Od sredine novembra, naši radnici su podelili oko 9000 opomena u gradu i naseljenim mestima, a ove nedelje je počela podela drugog i poslednjeg poziva korisnicima da izmire dugovanja. Podaci o visini duga dobijeni su iz SON-a, a izuzeti su oni korisnici sa kojima je SON u susdskom postupku i oni čiji su predmeti predati izvršiteljima na naplatu, rekao je portalu I love Zrenjanin rukovodilac Službe informisanja „Vodovoda i kanalizacije“ Siniša Gajin.

I Taxi Zrenjanin

Korisnici koji živeu gradu a žele da uplate deo duga a ostatak da izmire na rate, reprogram mogu potpisati u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj 3, a meštani na selu mogu to učiniti u svojim mesnim zajednicama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Oni koji ne izmire dugovanja, trideset dana od dobijanja upućene opomene, biće stavljeni na spisak za isključenje sa mreže. U slučaju ponovnog uključenja, moraće u celosti da izmire dug, a zatim i plate troškove ponovnog uključenja.

  • Divider

  • Divider
Na vrh