I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Poslednji poziv dužnicima pred isključenje sa vodovodne mreže

Zbog ogromnog duga od 260 miliona dinara koje građani imaju prema JKP „Vodovod i kanalizacija“ za usluge dopremanja vode i odvođenja otpadnih voda, to preduzeće uputilo je opomene kao poslednji poziv za izmirenje duga.

Ponuđena je i opcija potpisivanja reprograma, a u slučaju da dužnici ne pristanu ni na jednu opciju, biće isključeni sa vodovodne mreže.

vodovod

– Od sredine novembra, naši radnici su podelili oko 9000 opomena u gradu i naseljenim mestima, a ove nedelje je počela podela drugog i poslednjeg poziva korisnicima da izmire dugovanja. Podaci o visini duga dobijeni su iz SON-a, a izuzeti su oni korisnici sa kojima je SON u susdskom postupku i oni čiji su predmeti predati izvršiteljima na naplatu, rekao je portalu I love Zrenjanin rukovodilac Službe informisanja „Vodovoda i kanalizacije“ Siniša Gajin.

PerSu marketi

Korisnici koji živeu gradu a žele da uplate deo duga a ostatak da izmire na rate, reprogram mogu potpisati u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj 3, a meštani na selu mogu to učiniti u svojim mesnim zajednicama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Oni koji ne izmire dugovanja, trideset dana od dobijanja upućene opomene, biće stavljeni na spisak za isključenje sa mreže. U slučaju ponovnog uključenja, moraće u celosti da izmire dug, a zatim i plate troškove ponovnog uključenja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh