I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

POSLEDNJA VEST: Obustavljeno vodosnabdevanje putem nove fabrike vode

Konzorcijum firmi „Synertech“ kojem je poverena gradnja fabrike vode u Zrenjaninu, saopštio je da je danas u 13 časova obustavljena isporuka vode preko postrojenja.

Razlog tome leži u činjenici da odobrenje za rad postrojenja ni danas, poslednjeg radnog dana u nedelji, nije pristiglo od nadležnog Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo.

– Bili smo prinuđeni na ovaj korak. Sva predviđena ispitivanja koju su potvrdila potreban kvalitet prečišćene vode prema Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće Republike Srbije, odavno su uspešno završena. Mi smo u proteklih desetak dana, čekajući odluku, vodu isporučivali potpuno besplatno, a dnevni troškovi prevazilaze sumu od 4 hiljade evra.
Postrojenje će ponovo biti u funkciji, i grad će se snabdevati prečišćenom vodom za piće preko istog, onog momenta kada se dobije saglasnost nadležnog sekretarijata kojem je sva potrebna dokumentacija uredno predata, poručio je Nenad Obradović, predstavnik konzorcijuma.

PerSu marketi

Podsećamo, pre nekoliko dana i građani Zrenjanina imali su priliku da obiđu postrojenje i uvere se u ozbiljnost investicije. Više informacija OVDE

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh