I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

POSLEDNJA VEST: Obustavljeno vodosnabdevanje putem nove fabrike vode

Konzorcijum firmi „Synertech“ kojem je poverena gradnja fabrike vode u Zrenjaninu, saopštio je da je danas u 13 časova obustavljena isporuka vode preko postrojenja.

Razlog tome leži u činjenici da odobrenje za rad postrojenja ni danas, poslednjeg radnog dana u nedelji, nije pristiglo od nadležnog Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo.

– Bili smo prinuđeni na ovaj korak. Sva predviđena ispitivanja koju su potvrdila potreban kvalitet prečišćene vode prema Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće Republike Srbije, odavno su uspešno završena. Mi smo u proteklih desetak dana, čekajući odluku, vodu isporučivali potpuno besplatno, a dnevni troškovi prevazilaze sumu od 4 hiljade evra.
Postrojenje će ponovo biti u funkciji, i grad će se snabdevati prečišćenom vodom za piće preko istog, onog momenta kada se dobije saglasnost nadležnog sekretarijata kojem je sva potrebna dokumentacija uredno predata, poručio je Nenad Obradović, predstavnik konzorcijuma.

I Taxi Zrenjanin

Podsećamo, pre nekoliko dana i građani Zrenjanina imali su priliku da obiđu postrojenje i uvere se u ozbiljnost investicije. Više informacija OVDE

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh