I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Poskupljenje gasa od 1. februara za 10 odsto

Vlada Srbije odlučila je danas da se od 15. januara iduće godine za 10 odsto povećaju cene gasa za industrijske potrošače, a za distributere i domaćinstva povećaju od 1. februara u istom procentu.

Kako je navedeno u saopštenju posle sednice vlade, doneto je i Rešenje o određivanju snabdevača koji će snabdevati javne snabdevače prirodnim gasom i o određivanju rezervnog snabdevača.

poskupljenje gasa i love zrenjanin

Ovim rešenjem Javno preduzeće (JP) “Srbijagas“ određeno je za privremenog snabdevača, koji će snabdevati prirodnim gasom javne snabdevače, do sprovođenja javnog tendera.

Fordomanija

JP „Srbijagas“ Novi Sad će snabdevati javne snabdevače od 15. januara 2013. po ceni koja uključuje troškove korišćenja transportnog sistema za prirodni gas koja iznosi 36,42 dinara po metru kubnom za tarifu energent i 62,70 dinara po metru kubnom za tarifu kapacitet, odnosno po ceni koja ne uključuje troškove korišćenja transportnog sistema za prirodni gas i koja iznosi 35,59 dinara po metaru kubnom za tarifu energent.

Izvor : RTV

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh