I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Posetili smo izletišta oko Zrenjanina – sve je spremno za prvomajski uranak (Video reportaža)

Najpopularnija zrenjaninska izletišta oživela su dolaskom lepog vremena, a veliki broj Zrenjaninaca će, bar se nadaju, iskoristiti to za prvomajski uranak.

Tradicionalne pripreme uveliko su u toku, a veliki broj naših sugrađana već je zauzeo određene pozicije. Nadležne službe odradile su posao pripreme izletišta, a to su nam potvrdili sami izletnici na terenu. – Ovih dana stvarno je bilo puno mehanizacije na izletištu na Tisi i mogu da kažem da je sve dovedeno u red – kaže Milan Marjanović iz Zrenjanina kojeg smo prekinuli u izradi male natkrivene terase za svoju vikendicu.

Prognoza vremena s druge strane za naredne dane je dosta sumorna ali sugrađane koje smo zatekli na izletištima to prema njihovim rečima neće ni najmanje sprečiti da uživaju u prirodi koliko god to bude moguće.

I Taxi Zrenjanin

Carska Bara gotovo bez ožiljaka

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prošle jeseni bili smo svedoci užasnog požara koji je besneo Carskom Barom zbog već tradicionalnog bezobraznog ponašanja pojedinaca ili više njih. Danas ožiljaka gotovo da i nema – uverava nas Milivoj Putić menadžer u Specijalnom rezervatu prirode „Stari Begej – Carska Bara“. Rezervat se oporavio, izrasla je nova trska, šuma je svakako skoro ostal i netaknuta, čujemo ptice, vreme im je parenja, vidimo i druge životinje tako da i ljudi i životinje mogu nesmetano da uživaju u ovom rezervatu – naglašava Putić.

 

– Ponuda za Prvi maj je standardna. Naši posetioci znaju da se mi bavimo održivim turizmom, koji neće ugroziti prirodu. Paljenje vatre nije dozvoljeno ali niko ne brani da sami ponesete hranu i piće i da uživate u raznovrsnoj ponudi, poput šetnje stazom zdravlja, u vožnji turističkim brodom ili porodičnom ručku u „Sibili“ – kaže Putić.

Obišli smo nekoliko popularnih lokacija koje Zrenjaninci i njihovi gosti okupiraju tokom prvog maja i uverili se u kakvom su stanju i kako teku pripreme.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh