I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Završena humanitarna akcija „Baby coffee“ – porodilištu uručen novi CTG aparat

Zahvaljujući humanitarnoj akciji „Baby coffee“, koju je u saradnji sa kafićima i ugostiteljima tokom marta meseca pokrenuo Rotarakt Klub Zrenjanin, nabavljen je novi, preko potreban CTG-aparat za porodilište Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

Tokom jednonedeljne akcije, u 33 lokala koji su podržali ovu ideju, sav prihod od prodaje kafe usmeren je za nabavku aparata porodilištu. Pored toga, novčanu pomoć i podršku su pružili i sponzori, i tako je na kraju prikupljen iznos od 449.500 dinara.

PerSu marketi

Deo novčane pomoći usmeren je za kupovinu CTG-aparata, dok će oko 200.000 dinara biti donirano za nabavku dodatne potrebne opreme operacionoj sali zrenjaninskog porodilišta.

Predsednik Rotarakt Kluba Zrenjanin, Aleksandar Antanasijević se prilikom uručenja donacije zahvalio svim Zrenjanincima, ali i onim ljudima, koji su prepoznali značaj ove akcije, koja je do sada najveća i najbolje izvedena humanitarna akcija ove organizacije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Aleksandar Antanasijević uručuje CTG aparat dr Tiboru Jesenskom

-Pomaganjem našem porodilištu obezbeđujemo prijatnije i bolje uslove budućim majkama i njihovim bebama, a u isto vreme podržavamo i podstičemo natalitet, pomažući tako celoj zajednici – rekao je Antanasijević.

Prisutne je u ime Ginekološko-akušerskog odeljenja zrenjaninske Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ pozdravio i dr Tibor Jesenski, koji je tom prilikom istakao, da je veoma srećan što je ovo humano delo završeno i više nego uspešno, jer su CTG-aparat i ostale opreme veoma potrebni našem porodilištu.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh