I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Porodična tragedija u Novoj Crnji – jedno lice preminulo

Andraš D. (60) pronađen je jutros mrtav u porodičnoj kući u Novoj Crnji, a njegova majka Ilona D. (83) prebačena je u zrenjaninsku bolnicu u teškom, ali svesnom stanju. Prema navodima policije, reč je o porodičnoj tragediji u kojoj je jedno lice preminulo. Pretpostavlja se da je uzrok Andraševe smrti prevelika doza lekova za smirenje, te da je reč o ubistvu i pokušaju samoubistva, odnosno da su se majka i sin na ovaj čin odlučili ne bi li prekratili težak život.

Kako nezvanično saznajemo, Ilonu i Andraša jutros je zatekla žena koja je vodila računa o njihovom zdravstvenom stanju. Andraš D. je od ranog detinjstva bio paraplegičar, a nakon smrti oca, brigu o njemu je preuzela majka, koja je pre nekoliko godina pala i teško se povredila, zbog čega joj je, kako kažu komšije, sve teže bilo da brine o sebi i sinu.

Komšije se plaše da su osamdesettrogodišnja starica i njen sin, odlučili su da sebi “prekrate” muke od teškog invalidskog života.

PerSu marketi

– Nikada se nisu svađali, nisu imali porodičnih problema, sem teških zdravstvenih. Ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo, niko nije slutio da su želeli ovako da završe, kazale su komšije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prema nezvaničnim podacima, pronađeno je i oproštajno pismo, koje su navodno napisali majka i sin, a u kome je stajalo da „nikoga ne okrivljuju“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh