I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Popularni klovn Bimbo u humanoj misiji – za Uskrs i neobičan poklon

Naš sugrađanin Alen Bogdanović, svima poznatiji kao klovn Magic Bimbo godinama uvesevaljava kako decu tako i starije.

Gotovo da ne postoji nijedna javna manifestacija gde ovog momka nismo sreli i gde je redovno bio atrakcija najpre deci ali jednako tako i odraslima koji nisu izgubili taj dečiji duh.

Otkad je proglašena epidemija korona virusa u našoj zemlji koja je mnogima promenila ritam i način života, a naročito starijim sugrađanima, Alen odnosno Bimbo uključio se u jednu vrstu nesebične pomoći sugrađanima. Naime, budući da ima dozvolu za kretanje u vreme policijskog časa jer se bavi raznošenjem proizvoda na kućnu adresu, rešio je da tu pogodnost iskoristi na još jedan način i građanima u izolaciji malo ulepša trenutke.

Fordomanija

– Našim sugrađanima besplatno dostavljam na kućne adrese proizvode firme BRAND PACK, a jučerašnji Usrks za one koji su ga slavili, a svi su ga slavili kod kuće, rešio sam da ulepšam sa nekoliko poklona. Kod kuće već imam pravi mali zoološki vrt u kom su papagaj ara, iguana, zečevi i druge životinjice koje mališani imaju priliku da vide na mojim nastupima. Budući da je zečica nedavno okotila 8 zečeva ja sam ih juče dao na poklon našim sugrađanima – kaže Bimbo za naš portal.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Malo je reći da su sugrađani bili oduševljeni. U vreme najdužeg policijskog časa, barem zasada, bio je pravi doživljaj videti bilo koga na ulici, ispred stana ili kuće, pa još sa nekim i popričati.

– Još kada sam se ja pojavio sa neobičnim poklonom, sreći stvarno nije bilo kraja i mojoj i njihovoj – zaključuje naš sagovornik.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh