I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Popoločava se prostor ispred Gradske kuće

Prve granitne ploče juče su postavljene na početku Ulice Kralja Petra Prvog, uz samu Gradsku kuću, čime su otpočeli završni radovi i u ovom delu buduće pešačke zone.

Ovaj pločnik predstavlja prirodni nastavak Trga slobode i prostiraće se sve do bočne kapije Gradske kuće, odnosno ulaza u parking.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S obzirom da se radi o terenu različitih nivelacija, s primetnim nagibom, izvršena je delimična denivelacija, s ciljem da pločnik bude manjeg nagiba nego dosadašnja saobraćajnica. Podignuta su dva niža potporna zida, jedan uz Gradsku kuću, drugi uz Katedralu, koji će doprineti da zemljane, odnosno travnate površine uz ove objekte, ali i sam pločnik, budu ravniji.

PerSu marketi

Prelaz sa pločnika na trotoare i kolovoz u nastavku Ulice Kralja Petra u jednom delu biće rešen i stepeništem.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kao i na Trgu slobode i u ovom delu pešačke zone ostavljen je prostor za drvored, u istom rasporedu kakav je bio pre početka radova, sa po šest stabala predviđenim za sadnju pored Gradske kuće i uz Rimokatoličku katedralu.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh