I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pomozimo OŠ „Dositej Obradović” da osvoji informatički kabinet – potrebna su samo dva klika

Konkurs „Stvaramo znanje”, kompanija Telekom Srbija organizuje drugu godinu za redom i u okviru njega će 20 osnovnih škola iz Srbije biti opremljeno informatičkim kabinetima. Konkurs se organizuje na Fejsbuk stranici Organizatora  u okviru taba „Stvaramo znanje” i tu možete svoj glas dati Osnovnoj školi „Dositej Obradović”.  Glasanje u okviru konkursa traje od 22.5.2018. u 12:00h do 31.5.2018. u 12:00h.

Pravila konkursa

U konkursu učestvuju škole na teritoriji Republike Srbije kojima nedostaje računarska oprema. Škole su podeljene u 4 oblasti, iz kojih će se iz svake oblasti nagrađivati po 5 škola (ukupno 20) kako bi svaka oblast dobila ravnopravan broj informatičkih kabineta.

Pravo glasanja imaju svi korisnici internet mreže sa boravištem u Republici Srbiji koji su lajkovali Facebook stranicu Organizatora, odnosno sva fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji i registrovan lični profil na društvenoj mreži Facebook.

Fordomanija

Jedan korisnik dodeljuje po jedan glas za jednu školu u okviru svake od četiri oblasti, odnosno ukupno četiri glasa. Svakog dana korisnik ima pravo da pristupi aplikaciji i glasa. Glasanje je ograničeno Facebook ID nalogom korisnika, tako da se sa svakog Facebook naloga može glasati jedanput dnevno.

Glasovi se u aplikaciji ne sabiraju u realnom vremenu, već je potrebno da administratorski tim proveri glasove u cilju sprečavanja zloupotreba i odobri ih.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Vaš glas OŠ „Dositej Obradović” možete dati na Facebook stranici mts.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh