I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Pomozimo da Zrenjaninac Marko Milošev nastavi lečenje

Zrenjaninac Marko Milošev je,  zahvaljujući odzivu velikog broja humanih ljudi na apel koji je upućen krajem prošle godine, započeo lečenje. Do sada je prikupljena polovina novca koji je potreban za terapije. Da bi naš sugrađanin mogao da nastavi lečenje, potrebno je još oko 4 miliona dinara. Marko se bori sa najopakijom bolešću i do sada je imao deset operacija karcinoma. Pomozimo Marku da pobedi rak i nastavi normalno da živi.

Mladi Zrenjaninac Marko Milošev je do sada primio tri, od dvanaest potrebnih terapija. U petak ide na četvrtu terapiju, a svaka od njih košta oko 650.000 dinara. Da bi dobio terapiju, Marko mora najpre da uplati novac. Za sada sredstva su obezbeđena za naredne dve terapije, što znači da je našem sugrađaninu potrebno još oko 4 miliona dinara da bi mogao da završi lečenje.

„Zahvaljujući humanim ljudima do sada je sakupljeno ukupno oko 4 miliona dinara za moje lečenje. To je dovoljno samo za polovinu neophodnih terapija. Još toliko mi treba da bih nastavio lečenje. Nakon terapija nisam imao neželjene tegobe. Reakcije pokazuju da lek deluje i to je najbitnije. Nadam se da će i posle sledeće terapije, koja me čeka u petak, biti isto tako. Pred svaku terapiju radim analize krvi jer se proverava da li je sve dobro i da li mogu da primim terapiju. Bez tih rezultata ne mogu da dobijem terapiju. Prošle nedelje sam bio na kontroli. Rađena je biopsija na limfnom čvoru gde sam operisan poslednji put, kako bi proverili da nije došlo do nekih izmena ili uvećanja čvorova. Tokom ove nedelje treba da dobijem taj rezultat“, kaže Marko Milošev.

PerSu marketi

Da bismo pomogli Marku da nastavi lečenje pošaljimo SMS sa brojem 757 na broj 3030

„Proverio sam juče i u petak ću ići na terapiju, uprkos situaciji sa korona virusom. Dobio sam zeleno svetlo da mogu da dođem, ali su mi rekli da se dobro čuvam tog virusa. Da ne izlazim napolje, da nisam među ljudima. I ja se čuvam. Ne izlazim trenutno. Kod kuće sam, izolovan. Razmak između terapija je 4 nedelje. Svaka košta oko 650.000 dinara. Za svaku moram da spremim taj novac. Ukoliko ga ne uplatim, neću moći da nastavim lečenje“, dodaje naš sagovornik.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pomoć u vidu novca koji će biti iskorišćen za nabavku lekova za Marka Miloševa moguće je uplatiti slanjem SMS poruke sa brojem 757 na broj telefona Fondacije „Budi human“ 3030 ili direktno na račun fondacije.

Za Markov život! Budimo humani!

Pomozimo Marku!

Slanjem SMS poruke:  Upišimo 757 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske:  Upišimo human757 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun:  160-6000000006108-58

Uplatom na devizni račun:  00-540-0004316.0
IBAN: RS35160005400004316015
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka:  E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka:  PayPal

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh