I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Pomozimo četvorogodišnjem Ivanu Petroviću da bolje vidi

Ivan Petrović iz Česterega ima 4,5 godine. Već dve i po godine ne vidi dobro na levo oko. Kako bi mu se vid popravio potrebno je da se operiše u Rusiji, ali i da nastavi sa terapijama na koje ide. Za odlazak u Rusiju i nastavak lečenja neophodno je 856500 dinara. Novac za Ivanovo lečenje prikuplja se preko humanitarne fondacije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić. Portal I love Zrenjanin poziva sve koji mogu, da doniraju sredstva kako bi Ivan što pre otišao na potrebnu operaciju.

Maleni Ivan je rođen kao zdrava beba. Sa dve godine roditelji su primetili da on slabije vidi i da mu oči idu u stranu. Vremenom se njegov vid popravljao, ali nedovoljno.

Za lečenje Ivana Petrovića potrebno je 856.500 dinara

Kako bi Ivan jasno video neophodna mu je operacija levog oka u Rusiji, ali i odlazak na terapije koje bi mu pomogle da se njegov vid izoštri. Naime, i nakon opracije Ivan mora do sedme godine, na svaka tri meseca, da ide na terapije. A jedan tretman košta 51500 dinara. Za Ivanovo lečenje potrebno je 856500 dinara.

I Taxi Zrenjanin

Novac za Ivana se prikuplja preko humanitarne fondacije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

Zbog lošije finansijske situacije u kojoj se nalazi njegova porodica, Ivanu je potrebna naša pomoć. Novac za Ivanovo lečenje se prikuplja preko humanitarne fondacije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svi koji mogu i žele da pomognu da se Ivan izleči novac mogu da uplate na dinarski i devizni račun, ali i putem linka e-doniraj, koji se nalazi na sajtu humanitarne fondadije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić.

Računi za uplatu novca za lečenje Ivana Petrovića su:

Dinarski: 160-465988-76

Devizni: 00-540-0002043.8

IBAN: RS35160005400002043887

Takođe, novac se prikuplja i putem SMS poruka. Potrebno je da se upiše 269 i SMS pošalje na 3030. Cena poruke je 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje.

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja pomoć za decu, odrasle, ustanove, udruženja

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić osnovana je u aprilu 2014. godine na inicijativu našeg proslavljenog vaterpoliste i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića. Cilj Fondacije je da se pomogne deci, odraslima, udruženjima i ustanovama na teritoriji Republike Srbije kojima je pomoć neophodna.

Trenutno se pomoć prikuplja za 112. dece, 59. odraslih, 6 udruženja i 6 ustanova, a broj korisnika konstantno raste. Svima njima potrebna je pomoć dobrih i humanih ljudi kako bi dobili bitku za svoje zdravlje i život učinili lakšim ili svojim korisnicima omogućili bolji tretman.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh