I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pomoć starijim sugrađanima koji žive sami i u teškim uslovima

Brigom o starijim i sugrađanima narušenog zdravlja, pre svega podelom očuvane dečije garderobe i odeće za odrasle, volonteri Crvenog krsta Mužlja će i tokom ove jeseni pod sloganom „Čini dobro svojim najbližima”, nastaviti da pomažu svojim komšijama kojima je tuđa pomoć neophodna.

Prva u nizu humanih akcija, kojoj su se tradicionalno priključili i članovi Udruženja penzionera i Odbora za socijalna pitanja Saveta Mesne zajednice, organizovana je juče u prostorijama Doma penzionera.

Volonteri Crvenog krsta podelili su jesenju i zimsku obuću i odeću onim meštanima koji žive u veoma teškim uslovima, starim i bolesnim licima, ali i višečlanim porodicama i deci, čiji su roditelji nezaposleni ili obavljaju sezonske poslove.

PerSu marketi

Predsednik Osnovne organizacije Crvenog krsta Mužlja Karolj Salma za naš portal je izjavio da su članovi njihove organizacije u saradnji sa Udruženjima penzionera u Mihajlovu i Belom Blatu, tokom avgusta meseca poklonili garderobu za meštane tih naseljenih mesta, koji žive u veoma teškim uslovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-U planu je da u narednom periodu posetimo naše stare i bolesne sugrađane, da im malim znakom pažnje u vidu namirnica utoplimo ove kišovite i hladne jesenje dane, ali i da kroz edukativne radionice pozovemo što više mladih da se uključe u rad Crvenog krsta – istakao je Salma.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh