I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Pomoć samohranim majkama (VIDEO)

Tridesetpetogodišnja Tijana Tasić iz Zrenjanina je sticajem nesrećnih životnih okolnosti, mlada postala samohrana majka dva deteta. Nakon stupanja u brak sa drugim suprugom i rođenjem trećeg deteta, rešili su da otvore frizerski-kozmetički salon „TATI 023” u Ulici Dr Miroslava Tirše broj 1.

Svesna činjenice da živimo u teškim vremenima, jer je i ona sama bila jedno vreme u sličnoj situaciji, rešila je da pokaže svoju humanost – da jednim dobrim delom pokuša da pomogne samohranim majkama.

-Odlučila sam da podelom vaučera za besplatno šišanje i feniranje samohranih majki izmamim osmehe na njihova lica, jer svaka osoba, koja u današnje vreme sama odgaja svoju decu zaslužuje pomoć i iskreno poštovanje. Rešila sam da to budu samohrane majke, jer se one nalaze u specifično teškim situacijama i smatram da će u njihovim srcima ova vrsta pomoći naći posebno mesto gde će se osetiti podržane – rekla je za naš portal Tasićeva.

Fordomanija

Vaučeri za besplatno šišanje i feniranje se mogu preuzeti u Centru za socijalni rad grada Zrenjanina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh