I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pomoć dobrih ljudi starim i nemoćnim meštanima Mužlje

Članovi i volonteri Mesnog odbora Crveni krst Mužlja su, uz pomoć i podršku Odbora za socijalna pitanja Saveta Mesne zajednice i Crvenog krsta Zrenjanin, podelili nekoliko paketa namirnica nekoliko starim, bolesnim i nemoćnim meštanima ovog naseljenog mesta.

Predstavnici Mesnog odbora ove humanitarne organizacije su za naš portal izjavili, da je današnja poseta osobama treće dobi nastavak one humane akcije, koji su članovi Crvenog krsta Mužlja započeli još na proleće, kada su uspeli da pomognu onim meštanima koji žive sami ili su veoma bolesni.

PerSu marketi

-Podelu paketa planiramo da nastavimo i u narednom periodu, jer mnogi od naših starih sugrađana živi od male penzije i nakon plaćanja računa, jedva da im ostane novaca da kupe osnovne namirnice. Današnja akcija je još jednom dokazala, da male pažnje u vidu poklona ili posete umeju da razneže srca i ulepšaju dan našim komšijama.

Članovi Mesnog odbora Crveni krst Mužlja će i tokom sledeće nedelje sprovoditi humanitarne aktivnosti. Oni će u četvrtak, 27.jula, u prostorijama Doma penzionera organizovati akciju podele obuće i odeće za socijalno ugrožene sugrađane, decu i starija lica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh