I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Poljoprivrednici od danas blokirali i Žitoprodukt

zitoprodukt zrenjaninZrenjaninski poljoprivrednici nezadovoljni ponudjenom otkupnom cenom suncokreta nastavili su blokadu fabrike ulja Dijamant u tom gradu, a od danas je blokiran i ulaz Žitoprodukta, prenosi Beta.

Kako su kazali, Žitoprodukt je blokiran jer silose tog preduzeća za proizvodnju mlinskih i pekarskih proizvoda koriste ovdašnji otkupljivači.

Poljoprivrednici koji su ulaze uljare Dijamant blokirali nekoliko dana prošle sedmice, odustali su od protesta u ponedeljak, ali su nezadovoljni ishodom razgovora sa ministrom poljoprivrede Draganom Glamočićem u sredu, odlučili da nastave protest.

Glamočić im je predočio da je sa Viktorija grupom postigao dogovor da se otkupna cena suncokreta podigne na 27,08 dinara (sa PDV). Oni su nezadovoljni ponudjenom otkupnom cenom suncokreta, a za petak se u Ministarstvu poljoprivrede očekuje sastanak sa predstavnicima preradjivača kako bi se postigao dogovor o otkupnoj ceni.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh