I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Policijskoj upravi u Zrenjaninu uručena nova vozila

Ministarstvo unutrašnjih poslova opremilo je svoj vozni park sa 710 novih patrolnih vozila, koja su isporučena policijskim upravama na teritoriji Republike Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najavio je da će do kraja godine biti nabavljano još najmanje 1.000 vozila. Zrenjaninska policijska uprava jedna je od onih kojima su vozila uručena juče.

Vozila su namenjena policiji opšte nadležnosti i saobraćajnoj policiji.

I Taxi Zrenjanin

-Očekujem da se vozila koriste isključivo u interesu građana. Svakim danom rada u Ministarstvu trudio sam se da svim službenicima našeg Ministarstva olakšam rad nabavkom nove opreme, i svega onoga što im je potrebno za rad, istakao je Stefanović, dodajući da je ovo značajna isporuka vozila za MUP koja će se osetiti u svim opštinama u Srbiji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ministar je rekao i da ovo nije poslednja isporuka i da će u će u narednom periodu policijski službenici dobiti i nove marice, patrolne motocikle, nova vatrogasna i terenska vozila. On je dodao i da je Ministarstvo formiralo Komisiju za rashod starih dotrajalnih vozila, čiji je cilj da između 700 i 1.000 vozila, koliko ih ima dotrajalih po proceni MUP-a, a koja su prešla više od 103.000 kilometra i koja više nisu za svakodnevnu upotrebu, budu zamenjena i rashodovana, odnosno prodata, a da tim novcem bude kupljen jedan dodatni broj vozila.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh