I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Policija pojačava kontrolu u cilju bezbednosti školaraca

Policijska uprava u Zrenjaninu preduzeće niz aktivnosti u predstojećoj školskoj godini u nameri da unaprede bezbednost učenika, prosvetnih radnika i škola. Kako je saopštila ta institucija, biće nastavljena edukacija učenika o različitim aspektima bezbednosne samozaštite, o razvoju prevencije, komunikacije policije s učenicima i odgovornim licima u školama i ostvarivanju njihove bezbednosne zaštite.

Poseban naglasak daće se na nastavku realizacije akcije „Škola bez droge i nasilja“ u cilju pronalaska osoba koje prodaju, uživaju ili omogućuju uživanje opojnih droga na području škola, kao i u njihovoj blizini i kroz realizaciju projekta „Sigurno detinjstvo-razvoj sigurnosne kulture mladih“ predavanjem učenicima 5. razreda osnovnih škola o vršnjačkom nasilju, sigurnosti prometa, alkoholizmu i narkomaniji.

Imajući u vidu početak nove školske godine, povećan intenzitet saobraćaja i prisutnu ugroženost dece u saobraćaju, a posebno u  septembru, pripadnici saobraćajne policije  pojačaće aktivnosti na regulisanju i kontroli saobraćaja na saob

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh