I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Policajac iz Zrenjanina patrolira Budvom

Policajac iz Srbije Branislav Blažić, koji u okviru sporazuma s crnogorskom policijom, u Budvi brine o javnom redu i miru, kazao je da većina turista pozitivno reaguje kada vide zajedničku patrolu.

vybirajem-mjesto-dlja-otdykha-v-chjernogorii1

On je  rekao da je policijski posao svuda isti, odnosno da se posao koji obavlja u Budvi ne razlikuje mnogo od onoga što radi u rodnom Zrenjaninu.

“Policijski posao se ne razlikuje. U Budvi radim isto što i crnogorski policajci. Zajedno patroliramo po gradu, na šetalištu, obilazimo plaže, regulišemo saobraćaj i slično”, kazao je Blažić.

Fordomanija

Prema njegovim rečima, prisustvo policajaca u uniformama MUP-a Srbije na Crnogorskom primorju svakako doprinosi većoj bezbednosti tokom turističke sezone.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

On je naveo da tokom njegovog dosadašnjeg boravka u Budvi nije bilo većih incidenata, kao i da većina gradjana pozitivno reaguje kada vidi zajedničku patrolu. 

„Građanima je drago kada ugledaju zajedničku patrolu i većinski pozitivno reaguju“, istakao je Blažić.

Upitan kakva je saradnja sa crnogorskim kolegama, on je odgovorio – odlična.
“Imamo odličnu saradnju. Nema nikakvih problema. Zahvalio bih se kolegama iz Budve na jako srdačnom dočeku”, naveo je Blažić.

On je podsetio da svi gradjani Srbije na letovanju u Crnoj Gori mogu da ga kontaktiraju ukoliko imaju bilo kakav problem.

“Do sada nije bilo nekih većih problema i incidenata. Dosadašnji pozivi nisu toliko brojni, a najčešće se odnose na gubitak stvari i informisanje o postupku uzimanja zapisnika prilikom saobraćajnih udesa„, kazao je Blažić.

Prema sporazumu ministarstava unutrašnih poslova Srbije i Crne Gore, grupa srpskih uniformisanih policajaca, tokom turističke sezone na crnogorskom primorju, zajedno sa kolegama iz Crne Gore, brine o turistima iz Srbije. 

Akcija, koja je počela 1. jula i traje do 1. septembra, predvidja prisustvo uniformisanih policajaca iz Srbije u Baru, Budvi i Herceg Novom.

Izvor: Blic

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh