I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Policajac iz Zrenjanina patrolira Budvom

Policajac iz Srbije Branislav Blažić, koji u okviru sporazuma s crnogorskom policijom, u Budvi brine o javnom redu i miru, kazao je da većina turista pozitivno reaguje kada vide zajedničku patrolu.

vybirajem-mjesto-dlja-otdykha-v-chjernogorii1

On je  rekao da je policijski posao svuda isti, odnosno da se posao koji obavlja u Budvi ne razlikuje mnogo od onoga što radi u rodnom Zrenjaninu.

“Policijski posao se ne razlikuje. U Budvi radim isto što i crnogorski policajci. Zajedno patroliramo po gradu, na šetalištu, obilazimo plaže, regulišemo saobraćaj i slično”, kazao je Blažić.

Fordomanija

Prema njegovim rečima, prisustvo policajaca u uniformama MUP-a Srbije na Crnogorskom primorju svakako doprinosi većoj bezbednosti tokom turističke sezone.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

On je naveo da tokom njegovog dosadašnjeg boravka u Budvi nije bilo većih incidenata, kao i da većina gradjana pozitivno reaguje kada vidi zajedničku patrolu. 

„Građanima je drago kada ugledaju zajedničku patrolu i većinski pozitivno reaguju“, istakao je Blažić.

Upitan kakva je saradnja sa crnogorskim kolegama, on je odgovorio – odlična.
“Imamo odličnu saradnju. Nema nikakvih problema. Zahvalio bih se kolegama iz Budve na jako srdačnom dočeku”, naveo je Blažić.

On je podsetio da svi gradjani Srbije na letovanju u Crnoj Gori mogu da ga kontaktiraju ukoliko imaju bilo kakav problem.

“Do sada nije bilo nekih većih problema i incidenata. Dosadašnji pozivi nisu toliko brojni, a najčešće se odnose na gubitak stvari i informisanje o postupku uzimanja zapisnika prilikom saobraćajnih udesa„, kazao je Blažić.

Prema sporazumu ministarstava unutrašnih poslova Srbije i Crne Gore, grupa srpskih uniformisanih policajaca, tokom turističke sezone na crnogorskom primorju, zajedno sa kolegama iz Crne Gore, brine o turistima iz Srbije. 

Akcija, koja je počela 1. jula i traje do 1. septembra, predvidja prisustvo uniformisanih policajaca iz Srbije u Baru, Budvi i Herceg Novom.

Izvor: Blic

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh